PEMANTAU KINI 14/12/2018

‎LIVE SOAL JAWAB BERSAMA LOKMAN ADAM ISU LOMPAT PARTI DAN PUJIAN TUN M TERHADAP USAHA DATO SRI NAJIB RAZAK

LIVE VC SOAL JAWAB 
BERSAMA LOKMAN ADAM

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Dan Salam 1 Malaysia

PEMANTAU KINI 14/12/2018

AHLI AKAR UMBI TETAP UTUH WALAUPUN PEMIMPIN KELUAR PARTI – AHMAD ZAHID

JANGAN LUPA JASA PARTI DAN AKAR UMBI YANG MEMBERI TEMPAT - NAJIB

KEBAJIKAN RAKYAT PH KIRA UNTUNG RUGI? TUTUPLAH, TUTUP SEMUA KLINIK 1MALAYSIA

MEDIA MACAM SENJATA, JANGAN GUNA BERBOHONG

WASPADA AGENDA IDEALOGI SOSIALISME DAP – PRESIDEN

UMNO SABAH TIDAK LUMPUH, BERFUNGSI SEPERTI BIASA – ISMAIL SABRI

YANG MASIH SETIA HARUS BERTENANG, KUATKAN SEMANGAT TERUS KUKUHKAN 'RUMAH UMNO' – ZAHIDA

LOMPAT PARTI : TIDAK JELAS HALA TUJU? ATAU ADA TUJUAN TERSEMBUNYI… – DR SHAMSUL


PM DIHARAP TIDAK AMBIL 'KATAK', KUTIP 'SAMPAH' UMNO - DAP SELANGOR

JIKA ANDA MASIH SAYANGKAN PERJUANGAN AGAMA, BANGSA DAN TANAHAIR, JOM SERTAI PEMANTAU MALAYSIA BARU.  BANTU KAMI MENGIKUT KEPAKARAN DAN KEMAMPUAN ANDA

Untuk makluman lanjut :
Telefon No : 0123320000

Facebook : Lokman Noor Bin Adam

Instagram dan Twitter : lokmanadam

Hanya satu saluran arahan akan saya gunakan untuk mengelakkan sabotaj musuh.  Sila download Telegram dan tekan join di link dibawah untuk sertai saluran tersebut kerana semua maklumat dapat saya hantar kepada berpuluh ribu orang serentak berbanding whatapp yang kini hanya menghadkan 20 groups sekali penghantaran :

Perhatian :  Untuk makluman anda, kami tidak pernah gagal menghantar maklumat setiap hari, maka  jika mesej kami terhenti lebih 24 jam, sila copy link diatas, delete telegram dan install semula. Kemudian click join di channel kami semula.

JOM KITA BAGI KATA-KATA SEMANGAT KAT TUN MAHATHIR YANG TELAH MEMUJI IDEA DATO' SRI NAJIB RAZAK YANG TELAH MEMBUAHKAN IDEA AGAR PROTON MENCARI RAKAN STRATEGIK DI SINI

KALAU TAK TAHU NAK KOMEN APA, SAYA BAGI IDEA SIKIT

Aik, dulu bukan Tun kata Najib jual Proton Kat Cina, Jual Negara dan macam-macam jenis penghinaan ke? Macamana skrg Tun berbangga dengan hasil idea Najib Razak agar proton cari strategic partner.  Tun tahu ke kalau Tun tak cari gaduh dengan China, kilang di Tg Malam sudah dibesarkan dan banyak nikmat akan diperolwhi oleh rakyat malaysia secara langsung atau tidak langsung.  Pujian Tun terhadap usahasama Proton dan Geely membuktikan buah fikiran Najib memang jauh lebih baik. X90 bukan sahaja akan dapat dipasarkan di negeri China yang memiliki hampir 1.4b pengguna, namun dimana ada dijual Volvo dan Merc, disitu juga kita boleh jual Proton.  Proton tidak lagi akan disebut sebagai kereta yg ada masalah power window, gearbox, tetapi ianya juga akan seselamat volvo dan seselesa Merc. Tahniah PM Najib!